Jinek gemist? Michiel Vos: ‘Donald Trump betere debater dan Joe Biden’

Jinek gemist? Michiel Vos: ‘Donald Trump betere debater dan Joe Biden’

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 23 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Joe Biden en Donald Trump gingen donderdagnacht weer met elkaar in debat, en deze keer was het een stuk inhoudelijker. Michiel Vos vertelt bij Jinek wie hij denkt dat de winnaar is van dit debat. “Ik denk dat Trump een betere debater is. Hij is venijniger, harder, ook een beetje gemener, sneller.”

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Michiel Vos: ‘Donald Trump betere debater dan Joe Biden’ Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 23 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting: tweede debat Trump - Biden (video) Bekijk deze video » Joe Biden en Donald Trump gingen donderdagnacht weer met elkaar in debat, en deze keer was het een stuk inhoudelijker. Michiel Vos vertelt bij Jinek wie hij denkt dat de winnaar is van dit debat. “Ik denk dat Trump een betere debater is. Hij is venijniger, harder, ook een beetje gemener, sneller.” Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Michiel Vos: ‘Donald Trump betere debater dan Joe Biden’Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Michiel Vos: ‘Donald Trump betere debater dan Joe Biden’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen