Jinek gemist? Ferd Grapperaus krijgt mondkapje waardoor bril niet beslaat

Jinek gemist? Ferd Grapperaus krijgt mondkapje waardoor bril niet beslaat

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 23 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Ferd Grapperhaus komt meerdere problemen tegen deze coronacrisis, en een daarvan is het mondkapje. Als de minister een mondkapje draagt, beslaat namelijk zijn bril. Jaïr Ferwerda denkt dat hij hier iets op heeft gevonden, maar Grapperhaus is niet erg enthousiast…

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Ferd Grapperaus krijgt mondkapje waardoor bril niet beslaat Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 23 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook LuckyTV: Grapperhaus wil keiharde handhaving: ‘Zonder waarschuwing tyfus inslaan’ Bekijk deze video » Ferd Grapperhaus komt meerdere problemen tegen deze coronacrisis, en een daarvan is het mondkapje. Als de minister een mondkapje draagt, beslaat namelijk zijn bril. Jaïr Ferwerda denkt dat hij hier iets op heeft gevonden, maar Grapperhaus is niet erg enthousiast… Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Ferd Grapperaus krijgt mondkapje waardoor bril niet beslaatJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Ferd Grapperaus krijgt mondkapje waardoor bril niet beslaat of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen