Jeugdjournaal: Bekijk de winnaars van de Cinekid Awards

Jeugdjournaal: Bekijk de winnaars van de Cinekid Awards

Cinekid is het grootste mediafestival voor kinderen. Tijdens dit festival worden de nieuwste films, documentaires en televisieseries vertoond, en er worden prijzen uitgereikt. Het Jeugdjournaal heeft een aantal winnaars van de Cinekid Awards op een rijtje gezet.

Bekijk het fragment van het Jeugdjournaal hieronder. Heb je het Jeugdjournaal gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jeugdjournaal</em>: Bekijk de winnaars van de Cinekid Awards Cinekid is het grootste mediafestival voor kinderen. Tijdens dit festival worden de nieuwste films, documentaires en televisieseries vertoond, en er worden prijzen uitgereikt. Het Jeugdjournaal heeft een aantal winnaars van de Cinekid Awards op een rijtje gezet. Bekijk het fragment van het Jeugdjournaal hieronder. Heb je het Jeugdjournaal gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Duizenden mensen speelden UNO altijd verkeerd, maker reageert op Twitter (video) Bekijk deze video » Kinderen voeren actie op TikTok voor hun speelcontainers (video) Bekijk deze video »
TV :
Jeugdjournaal: Bekijk de winnaars van de Cinekid AwardsJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jeugdjournaal: Bekijk de winnaars van de Cinekid Awards of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen