Marieke Elsinga ‘flabbergasted’: Mattie Valk is astronaut in The Masked Singer

Marieke Elsinga ‘flabbergasted’: Mattie Valk is astronaut in The Masked Singer

Marieke Elsinga had al weken zeer sterke vermoedens, haar Q Music-collega Mattie Valk zou in het astronautenpak zitten in The Masked Singer. En vrijdagavond bleek dat ze gelijk had…

Bekijk hier de ontmaskering van Mattie Valk in The Masked Singer.

Marieke Elsinga trots op Mattie Valk
“Oh ik ben zo trots op je lieverd!” reageert een dolenthousiaste Marieke, die vindt dat de dj best goed gezongen heeft. “Ik moet dit morgenochtend nog een keer terugkijken. Ik ben te flabbergasted. Ik wist dat je het was, niet dat je het had verteld, maar ik hoorde het aan alles. Maar ik moet het morgenochtend nog drie keer terugkijken.”

Bekijk de reactie van Marieke Elsinga op Mattie Valk’s deelname aan The Masked Singer in de Telegraaf-video hieronder.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Heb je The Masked Singer gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Marieke Elsinga ‘flabbergasted’: Mattie Valk is astronaut in <em>The Masked Singer</em> Marieke Elsinga had al weken zeer sterke vermoedens, haar Q Music-collega Mattie Valk zou in het astronautenpak zitten in The Masked Singer. En vrijdagavond bleek dat ze gelijk had… Bekijk hier de ontmaskering van Mattie Valk in The Masked Singer. Marieke Elsinga trots op Mattie Valk“Oh ik ben zo trots op je lieverd!” reageert een dolenthousiaste Marieke, die vindt dat de dj best goed gezongen heeft. “Ik moet dit morgenochtend nog een keer terugkijken. Ik ben te flabbergasted. Ik wist dat je het was, niet dat je het had verteld, maar ik hoorde het aan alles. Maar ik moet het morgenochtend nog drie keer terugkijken.” Bekijk de reactie van Marieke Elsinga op Mattie Valk’s deelname aan The Masked Singer in de Telegraaf-video hieronder. The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Heb je The Masked Singer gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. The Masked Singer: de Vlinder zingt Ritual (video) Bekijk deze video » The Masked Singer: De Vos geeft tweede spetterend optreden met Sax Bekijk deze video »
TV :
Marieke Elsinga ‘flabbergasted’: Mattie Valk is astronaut in The Masked Singer


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marieke Elsinga ‘flabbergasted’: Mattie Valk is astronaut in The Masked Singer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier