Bestuurder rijdt tegen geparkeerde auto’s in Scheveningen: bekijk de grote ravage

Bestuurder rijdt tegen geparkeerde auto’s in Scheveningen: bekijk de grote ravage

Een automobiliste heeft vrijdagavond heel wat schade veroorzaakt aan de Harstenhoekweg in Scheveningen. De bestuurder reed tegen verschillende auto’s aan die langs de weg stonden geparkeerd en sloeg vervolgens met de eigen wagen over de kop. De twee inzittenden zijn hierbij lichtgewond geraakt.

Bekijk de grote ravage na het ongeluk in Scheveningen in de video van het AD hieronder.

Bestuurder rijdt tegen geparkeerde auto’s in Scheveningen: bekijk de <em>grote ravage</em> Een automobiliste heeft vrijdagavond heel wat schade veroorzaakt aan de Harstenhoekweg in Scheveningen. De bestuurder reed tegen verschillende auto’s aan die langs de weg stonden geparkeerd en sloeg vervolgens met de eigen wagen over de kop. De twee inzittenden zijn hierbij lichtgewond geraakt. Bekijk de grote ravage na het ongeluk in Scheveningen in de video van het AD hieronder. Lil' Kleine betrokken bij mishandeling Amsterdam, wat gebeurde er? (video) Bekijk deze video » Politieauto belandt in voortuin na achtervolging, bekijk de beelden Bekijk deze video »
Nieuws :
Bestuurder rijdt tegen geparkeerde auto’s in Scheveningen: bekijk de grote ravageJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bestuurder rijdt tegen geparkeerde auto’s in Scheveningen: bekijk de grote ravage of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen