Horrorfilm The Conjuring zaterdag te zien bij Veronica: bekijk de trailer

Horrorfilm The Conjuring zaterdag te zien bij Veronica: bekijk de trailer

Ben je al helemaal in de Halloween-stemming? Dan is het zeker een goed idee om vanavond naar The Conjuring op Veronica te kijken. Deze horrorfilm vertelt het verhaal van de wereldberoemde paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren. Een gezin dat door een duistere aanwezigheid in hun afgelegen boerderij wordt geterroriseerd schakelt de hulp in van Ed en Lorraine. Ze krijgen te maken met een machtige duivelse entiteit en raken betrokken bij de meest angstaanjagende zaak van hun leven.

De film The Conjuring is op zaterdag 24 oktober om 20.00 uur te zien op Veronica. In de video hieronder kun je de trailer bekijken.

Horrorfilm <em>The Conjuring</em> zaterdag te zien bij Veronica: bekijk de trailer Ben je al helemaal in de Halloween-stemming? Dan is het zeker een goed idee om vanavond naar The Conjuring op Veronica te kijken. Deze horrorfilm vertelt het verhaal van de wereldberoemde paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren. Een gezin dat door een duistere aanwezigheid in hun afgelegen boerderij wordt geterroriseerd schakelt de hulp in van Ed en Lorraine. Ze krijgen te maken met een machtige duivelse entiteit en raken betrokken bij de meest angstaanjagende zaak van hun leven. De film The Conjuring is op zaterdag 24 oktober om 20.00 uur te zien op Veronica. In de video hieronder kun je de trailer bekijken. Eerste beelden The Babysitter: Killer Queen te zien in trailer van Netflix Bekijk deze video » Video: Bibberen en beven met nieuwe Scream-film Bekijk deze video »
Trailer :
Horrorfilm The Conjuring zaterdag te zien bij Veronica: bekijk de trailerPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Horrorfilm The Conjuring zaterdag te zien bij Veronica: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen