Hart Van Nederland: Politie vindt explosieven en wietplantage bij brand in Sneek

Hart Van Nederland: Politie vindt explosieven en wietplantage bij brand in Sneek

In Sneek is een uitslaande brand ontstaan in een flat aan de Rijperahemstraat. De politie deed vervolgens een opmerkelijke vondst in de woning, zij vonden namelijk een kleine wietplantage en explosieven. Omwonenden hebben daarom uit veiligheidsoverwegingen hun woning moeten verlaten. Bij de brand zijn vier mensen gewond geraakt. Een 47-jarige man is aangehouden, hij zegt explosieven te verzamelen en de hennep zou voor eigen gebruik zijn.

Bekijk beelden van Hart Van Nederland van de brand in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

<em>Hart Van Nederland</em>: Politie vindt explosieven en wietplantage bij brand in Sneek In Sneek is een uitslaande brand ontstaan in een flat aan de Rijperahemstraat. De politie deed vervolgens een opmerkelijke vondst in de woning, zij vonden namelijk een kleine wietplantage en explosieven. Omwonenden hebben daarom uit veiligheidsoverwegingen hun woning moeten verlaten. Bij de brand zijn vier mensen gewond geraakt. Een 47-jarige man is aangehouden, hij zegt explosieven te verzamelen en de hennep zou voor eigen gebruik zijn. Bekijk beelden van Hart Van Nederland van de brand in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Auto's in vlammen op in Nijmegen, bekijk de beelden en reacties Bekijk deze video » Enorme brand op bedrijventerrein Eindhoven: NL-alert verzonden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Hart Van Nederland: Politie vindt explosieven en wietplantage bij brand in SneekPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Hart Van Nederland: Politie vindt explosieven en wietplantage bij brand in Sneek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen