Zien: reactie burgemeester Aboutaleb op vraag algehele lockdown

Zien: reactie burgemeester Aboutaleb op vraag algehele lockdown

Moet er een strengere lockdown komen? Kunnen we straks kerst vieren? En hoe is het voor burgemeester Ahmed Aboutaleb persoonlijk nu hij zelf het coronavirus opliep? Bij hoeveel besmettingen in de regio gaat de burgemeester een algehele lockdown instellen? Deze vragen kreeg de burgemeester van Rotterdam voorgeschoteld in de radioshow van Rijnmond. Aboutaleb liep twee weken geleden zelf het coronavirus op. Hij ging in thuisisolatie en is inmiddels klachtenvrij.

Bekijk de video van Rijnmond hieronder.

Zien: reactie <em>burgemeester Aboutaleb</em> op vraag algehele lockdown Moet er een strengere lockdown komen? Kunnen we straks kerst vieren? En hoe is het voor burgemeester Ahmed Aboutaleb persoonlijk nu hij zelf het coronavirus opliep? Bij hoeveel besmettingen in de regio gaat de burgemeester een algehele lockdown instellen? Deze vragen kreeg de burgemeester van Rotterdam voorgeschoteld in de radioshow van Rijnmond. Aboutaleb liep twee weken geleden zelf het coronavirus op. Hij ging in thuisisolatie en is inmiddels klachtenvrij. Bekijk de video van Rijnmond hieronder. Bekijk ook Mark Rutte: "Nederland heeft geen reden tot juichen, maar nog geen lockdown" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: reactie burgemeester Aboutaleb op vraag algehele lockdownPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: reactie burgemeester Aboutaleb op vraag algehele lockdown of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen