Bekijk hier de hoogtepunten van de 3e vrije training van GP Portugal (video)

Bekijk hier de hoogtepunten van de 3e vrije training van GP Portugal (video)

Vandaag reden de coureurs van Formule 1 de derde vrije training van de GP in Portugal. Er zijn wat nieuwe regels omtrent de track limits bekend gemaakt. In bocht 1 en 4 moeten coureurs hun rondetijd inleveren als de auto volledig over de curvestones komt. In bocht 15 geldt dit als je over de witte lijn rijdt. Daarnaast kwam er de derde code rood van dit weekend, dit keer vanwege een losliggende putdeksel.

Bekijk de video van Ziggo Sport hieronder.

Bekijk hier de hoogtepunten van de <em>3e vrije training</em> van GP Portugal (video) Vandaag reden de coureurs van Formule 1 de derde vrije training van de GP in Portugal. Er zijn wat nieuwe regels omtrent de track limits bekend gemaakt. In bocht 1 en 4 moeten coureurs hun rondetijd inleveren als de auto volledig over de curvestones komt. In bocht 15 geldt dit als je over de witte lijn rijdt. Daarnaast kwam er de derde code rood van dit weekend, dit keer vanwege een losliggende putdeksel. Bekijk de video van Ziggo Sport hieronder. Bekijk ook Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Portugal: Max Verstappen 3e Bekijk deze video »
Formule 1 :
Bekijk hier de hoogtepunten van de 3e vrije training van GP Portugal (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier de hoogtepunten van de 3e vrije training van GP Portugal (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen