Zo ziet de 20e etappe van Giro d'Italia eruit (video)

Zo ziet de 20e etappe van Giro d'Italia eruit (video)

Vnadaag (24 oktober) om 12:25 uur zal de de laatste bergrit van de Giro d'Italia van start gaan. De wielrenners zullen een andere route rijden dan de aanvankelijke route, vanwege slecht weer en veel kou. Kan Wilco Kelderman de Maglia Rosa behouden? Het wordt hoe dan ook een memorabele dag.

Bekijk de video van Eurosport hieronder.

Zo ziet de 20e etappe van Giro d'Italia eruit (video) Vnadaag (24 oktober) om 12:25 uur zal de de laatste bergrit van de Giro d'Italia van start gaan. De wielrenners zullen een andere route rijden dan de aanvankelijke route, vanwege slecht weer en veel kou. Kan Wilco Kelderman de Maglia Rosa behouden? Het wordt hoe dan ook een memorabele dag. Bekijk de video van Eurosport hieronder. Bekijk ook Giro: Cerny rondt fraaie solo af, Kelderman probleemloos in roze (video) Bekijk deze video » Zien: Josef Cerny pakt de zege van negentiende etappe van de Giro d'Italia Bekijk deze video »
Wielrennen :
Zo ziet de 20e etappe van Giro d'Italia eruit (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zo ziet de 20e etappe van Giro d'Italia eruit (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen