Studenten TU Delft bedenken oplossing sprinkhanenplaag Azië (video)

Studenten TU Delft bedenken oplossing sprinkhanenplaag Azië (video)

Veel landen in Afrika en Azië hebben last van een gigantische sprinkhanenplaag. De dieren trekken met miljoenen over het land van boeren en laten alles kaal achter. Zo verliezen boeren hun inkomsten. Studenten van de universiteit in Delft denken nu dat ze een oplossing hebben gevonden: een stofje dat de sprinkhanen dood maakt, maar de rest van de natuur laat leven.

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hieronder.

<em>Studenten TU Delft</em> bedenken oplossing sprinkhanenplaag Azië (video) Veel landen in Afrika en Azië hebben last van een gigantische sprinkhanenplaag. De dieren trekken met miljoenen over het land van boeren en laten alles kaal achter. Zo verliezen boeren hun inkomsten. Studenten van de universiteit in Delft denken nu dat ze een oplossing hebben gevonden: een stofje dat de sprinkhanen dood maakt, maar de rest van de natuur laat leven. Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Kinderen voeren actie op TikTok voor hun speelcontainers (video) Bekijk deze video »
TV :
Studenten TU Delft bedenken oplossing sprinkhanenplaag Azië (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Studenten TU Delft bedenken oplossing sprinkhanenplaag Azië (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen