Rob Kamphues en Robert Doornbos bespreken nieuwe track limits Formule 1 (video)

Rob Kamphues en Robert Doornbos bespreken nieuwe track limits Formule 1 (video)

Vandaag heeft de wedstrijdleiding van de Formule 1 nieuwe track limits bekend gemaakt. Tijdens de vrije training werden er allemaal rondetijden afgekeurd, omdat de coureurs over de lijnen reden. Rob vindt het allemaal een hoop gezeur en is van mening dat de coureurs gewoon naar de lijnen moeten kijken.

Bekijk de video van Ziggo Sport hieronder.

Rob Kamphues en Robert Doornbos bespreken <em>nieuwe track limits Formule 1</em> (video) Vandaag heeft de wedstrijdleiding van de Formule 1 nieuwe track limits bekend gemaakt. Tijdens de vrije training werden er allemaal rondetijden afgekeurd, omdat de coureurs over de lijnen reden. Rob vindt het allemaal een hoop gezeur en is van mening dat de coureurs gewoon naar de lijnen moeten kijken. Bekijk de video van Ziggo Sport hieronder. Bekijk ook Bekijk hier de hoogtepunten van de 3e vrije training van GP Portugal (video) Bekijk deze video »
Formule 1 :
Rob Kamphues en Robert Doornbos bespreken nieuwe track limits Formule 1 (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Rob Kamphues en Robert Doornbos bespreken nieuwe track limits Formule 1 (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen