Marco van Basten: "Koeman gaat zijn stempel drukken op het team" (video)

Marco van Basten: "Koeman gaat zijn stempel drukken op het team" (video)

Vandaag speelt Koeman zijn eerste El Clásico als trainer van FC Barcelona. Oud-voetballer Marco van Basten bespreekt zijn kansen en kwaliteiten, in vergelijking met eerdere coaches van het Spaanse team. Volgens Van Basten moet Koeman de tijd krijgen om zichzelf te bewijzen en een stempel te kunnen drukken op de speelstijl van het team.

Bekijk de video van Ziggo Sport hieronder.

<em>Marco van Basten</em>: &quot;Koeman gaat zijn stempel drukken op het team&quot; (video) Vandaag speelt Koeman zijn eerste El Clásico als trainer van FC Barcelona. Oud-voetballer Marco van Basten bespreekt zijn kansen en kwaliteiten, in vergelijking met eerdere coaches van het Spaanse team. Volgens Van Basten moet Koeman de tijd krijgen om zichzelf te bewijzen en een stempel te kunnen drukken op de speelstijl van het team. Bekijk de video van Ziggo Sport hieronder. Bekijk ook Van Basten-achtige goal in Amerikaanse competitie, bekijk de beelden Bekijk deze video »
Voetbal :
Marco van Basten: "Koeman gaat zijn stempel drukken op het team" (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marco van Basten: "Koeman gaat zijn stempel drukken op het team" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen