Opnieuw bombardementen Nagorno-Karabach: Armeense dorpen getroffen door raketten (video)

Opnieuw bombardementen Nagorno-Karabach: Armeense dorpen getroffen door raketten (video)

Armenië en Azerbeidzjan vechten alweer een maand om grensregio Nagorno-Karabach. Dit conflict suddert al ruim dertig jaar door, met af en toen wat extreme uitbarstingen. De ministeries van Defensie van de landen beschuldigen elkaar over en weer van aanvallen. Afgelopen vrijdag (23 oktober) waren er opnieuw bombardementen op woonwijken. Inmiddels zijn er al meer dan 1000 mensen omgekomen door de gevechten.

Bekijk de video van het Algemeen Dagblad hieronder.

Opnieuw <em>bombardementen Nagorno-Karabach</em>: Armeense dorpen getroffen door raketten (video) Armenië en Azerbeidzjan vechten alweer een maand om grensregio Nagorno-Karabach. Dit conflict suddert al ruim dertig jaar door, met af en toen wat extreme uitbarstingen. De ministeries van Defensie van de landen beschuldigen elkaar over en weer van aanvallen. Afgelopen vrijdag (23 oktober) waren er opnieuw bombardementen op woonwijken. Inmiddels zijn er al meer dan 1000 mensen omgekomen door de gevechten. Bekijk de video van het Algemeen Dagblad hieronder. Bekijk ook Heftige beelden: Armenië en Azerbeidzjan vechten om regio Nagorno-Karabach Bekijk deze video »
Nieuws :
Opnieuw bombardementen Nagorno-Karabach: Armeense dorpen getroffen door raketten (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opnieuw bombardementen Nagorno-Karabach: Armeense dorpen getroffen door raketten (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen