Lance Stroll over crash: "Akkefietje met Max is uitgepraat" (video)

Lance Stroll over crash: "Akkefietje met Max is uitgepraat" (video)

Lance Stroll wordt gevraagd naar zijn vrije trainingen van de afgelopen twee dagen. Gisteren (23 oktober) had hij niet zo'n beste dag, waarbij hij tijdens de vrije training Max Verstappen van de baan reedt. Inmiddels vertelt hij dat dit uitgepraat is en dat er geen spanning meer hangt tussen de twee coureurs.

Bekijk de video van Ziggo Sport hieronder.

<em>Lance Stroll</em> over crash: &quot;Akkefietje met Max is uitgepraat&quot; (video) Lance Stroll wordt gevraagd naar zijn vrije trainingen van de afgelopen twee dagen. Gisteren (23 oktober) had hij niet zo'n beste dag, waarbij hij tijdens de vrije training Max Verstappen van de baan reedt. Inmiddels vertelt hij dat dit uitgepraat is en dat er geen spanning meer hangt tussen de twee coureurs. Bekijk de video van Ziggo Sport hieronder. Bekijk ook Max Verstappen: ‘Ik kijk niet uit naar regen op Grand Prix van Portugal’ (video) Bekijk deze video »
Formule 1 :
Lance Stroll over crash: "Akkefietje met Max is uitgepraat" (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lance Stroll over crash: "Akkefietje met Max is uitgepraat" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen