Zien: Hart wint etappe 20, Wilco Kelderman is roze trui kwijt (Giro 2020)

Zien: Hart wint etappe 20, Wilco Kelderman is roze trui kwijt (Giro 2020)

Tao Geoghegan Hart heeft de twintigste etappe van de Giro d'Italia gewonnen. De Brit van INEOS won in een enorm spannende sprint van Jai Hindley, die het roze om zijn schouders mag dragen. Wilco Kelderman kraakt en is zijn roze trui kwijt aan zijn ploeggenoot. Met 1.32 is de achterstand te groot om morgen nog in te halen.

Zien: Hart wint etappe 20, <em>Wilco Kelderman</em> is roze trui kwijt (<em>Giro 2020</em>) Tao Geoghegan Hart heeft de twintigste etappe van de Giro d'Italia gewonnen. De Brit van INEOS won in een enorm spannende sprint van Jai Hindley, die het roze om zijn schouders mag dragen. Wilco Kelderman kraakt en is zijn roze trui kwijt aan zijn ploeggenoot. Met 1.32 is de achterstand te groot om morgen nog in te halen. Bekijk de laatste meters van etappe 20 hierboven. Bekijk ook Giro: Cerny rondt fraaie solo af, Kelderman probleemloos in roze (video) Bekijk deze video » Wilco Kelderman: "Ik rijd in het sterkste team van de Giro" (video) Bekijk deze video »
Wielrennen :
Zien: Hart wint etappe 20, Wilco Kelderman is roze trui kwijt (Giro 2020)

Bekijk de laatste meters van etappe 20 hierboven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Hart wint etappe 20, Wilco Kelderman is roze trui kwijt (Giro 2020) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen