Video: Dit is hoe fans zich voorbereiden op ontknoping Wie is de Mol?

Video: Dit is hoe fans zich voorbereiden op ontknoping Wie is de Mol?

Vanavond wordt eindelijk bekendgemaakt wie de Mol is. En natuurlijk wie de winnaar is van Wie is de Mol. Het twintigste seizoen van het populaire tv-programma is misschien wel het populairste ooit. Sommige kinderen zijn zó groot fan, dat ze op hun kinderfeestje zélf Wie is de Mol spelen.

Video: Dit is hoe <em>fans</em> zich voorbereiden op ontknoping <em>Wie is de Mol?</em> Vanavond wordt eindelijk bekendgemaakt wie de Mol is. En natuurlijk wie de winnaar is van Wie is de Mol. Het twintigste seizoen van het populaire tv-programma is misschien wel het populairste ooit. Sommige kinderen zijn zó groot fan, dat ze op hun kinderfeestje zélf Wie is de Mol spelen. Bekijk het fragment uit NOS Jeugdjournaal hierboven. Bekijk ook Bizarre hint op tonnen: is dit de Mol?! (video) Bekijk deze video » Welke Wie is de Mol?-kandidaat heeft corona? (video) Bekijk deze video »
TV :
Video: Dit is hoe fans zich voorbereiden op ontknoping Wie is de Mol?

Bekijk het fragment uit NOS Jeugdjournaal hierboven.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Dit is hoe fans zich voorbereiden op ontknoping Wie is de Mol? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen