Vrachtwagenchauffeurs dupe van horecasluiting: 'Geen toiletten en douches meer'

Vrachtwagenchauffeurs dupe van horecasluiting: 'Geen toiletten en douches meer'

Dat de horeca is gesloten is slecht nieuws voor de vrachtwagenchauffeurs. Vakbond CNV is een petitie gestart voor betere werkomstandigheden. Bedrijfskantines zijn namelijk dicht en bij wegrestaurants kunnen de chauffeurs alleen terecht voor afhaaleten. Ze kunnen er niet naar toilet of douchen.

Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland.

<em>Vrachtwagenchauffeurs</em> dupe van horecasluiting: 'Geen toiletten en douches meer' Dat de horeca is gesloten is slecht nieuws voor de vrachtwagenchauffeurs. Vakbond CNV is een petitie gestart voor betere werkomstandigheden. Bedrijfskantines zijn namelijk dicht en bij wegrestaurants kunnen de chauffeurs alleen terecht voor afhaaleten. Ze kunnen er niet naar toilet of douchen. Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland. Bekijk ook Wilco Kelderman: "Ik rijd in het sterkste team van de Giro" (video) Bekijk deze video » Buurtbewoners redden elkaar uit vlammenzee: "Als ratten in de val" (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: Een hitteberoerte en is al vier jaar ziek: 'De zon hoeft niet te schijnen, dat is het gevaar' Bekijk deze video »
Nieuws :
Vrachtwagenchauffeurs dupe van horecasluiting: 'Geen toiletten en douches meer'Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrachtwagenchauffeurs dupe van horecasluiting: 'Geen toiletten en douches meer' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen