Zien: Dit is de Mol van het jubileumseizoen van Wie is de Mol? (video)

Zien: Dit is de Mol van het jubileumseizoen van Wie is de Mol? (video)

LET OP! Onderstaande video en onderstaand bericht verklapt de afvaller van Wie is de Mol. Kijken op eigen risico!


Hieronder starten de spoilers


Bekijk alle fragmenten uit de slotaflevering van Wie is de Mol?

In het slotstuk van het jubileumseizoen van Wie is de Mol? is bekend geworden wie de Mol van dit seizoen is. Het is Jeroen Kijk in de Vegte! Daarmee is Nikkie de Jager de winnaar van dit seizoen en is Tygo Gernandt de verliezend finalist.

Verdachte Mollen
Jeroen was ook de meest verdachte kandidaat in de laatste verdenkingsronde in de app. 55% van de appspelers verdacht hem. Nikkie kwam op 38% van de verdenkingen, Tygo pakte nog 7% van de verdenkingen.

De pot
Nikkie wint de volledige pot, die bestaat uit €12580,-. Jeroen heeft flink wat geld uit de pot weten te loodsen.

Bekijk ook het complete overzicht van alle kandidaten van het jubileumseizoen.

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 5 september wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Zien: Dit is de <em>Mol</em> van het jubileumseizoen van <em>Wie is de Mol?</em> (video) LET OP! Onderstaande video en onderstaand bericht verklapt de afvaller van Wie is de Mol. Kijken op eigen risico! Hieronder starten de spoilers Bekijk alle fragmenten uit de slotaflevering van Wie is de Mol? In het slotstuk van het jubileumseizoen van Wie is de Mol? is bekend geworden wie de Mol van dit seizoen is. Het is Jeroen Kijk in de Vegte! Daarmee is Nikkie de Jager de winnaar van dit seizoen en is Tygo Gernandt de verliezend finalist. Verdachte MollenJeroen was ook de meest verdachte kandidaat in de laatste verdenkingsronde in de app. 55% van de appspelers verdacht hem. Nikkie kwam op 38% van de verdenkingen, Tygo pakte nog 7% van de verdenkingen. De potNikkie wint de volledige pot, die bestaat uit €12580,-. Jeroen heeft flink wat geld uit de pot weten te loodsen. Bekijk ook het complete overzicht van alle kandidaten van het jubileumseizoen. Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 5 september wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.
Wie is de Mol? :
Zien: Dit is de Mol van het jubileumseizoen van Wie is de Mol? (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Dit is de Mol van het jubileumseizoen van Wie is de Mol? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen