Bijzonder: In Rusland helpen studenten bij strijd tegen corona (video)

Bijzonder: In Rusland helpen studenten bij strijd tegen corona (video)

In Rusland worden geneeskundestudenten ingezet in de strijd tegen het coronavirus. Zo'n 300 studenten van de universiteit in Samara helpen op de IC, ambulance en in klinieken. Rusland telt in totaal zo'n 1,5 miljoen infecties met het coronavirus.

Bekijk hieronder de AD-video.

Bijzonder: In <em>Rusland</em> helpen studenten bij strijd tegen corona (video) In Rusland worden geneeskundestudenten ingezet in de strijd tegen het coronavirus. Zo'n 300 studenten van de universiteit in Samara helpen op de IC, ambulance en in klinieken. Rusland telt in totaal zo'n 1,5 miljoen infecties met het coronavirus. Bekijk hieronder de AD-video. Bekijk ook Minister Ank Bijleveld: "Buitenlandse invloed op Nederlandse verkiezingen" Bekijk deze video » "Iran en Rusland proberen verkiezingen VS te beïnvloeden" (video) Bekijk deze video » Verenigde Naties toe aan hervormingen: "Waarom India geen vetorecht?" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Bijzonder: In Rusland helpen studenten bij strijd tegen corona (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bijzonder: In Rusland helpen studenten bij strijd tegen corona (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen