Illegaal feestje bij Hilversum met ruim 300 man: 'Onbegrijpelijk en onverantwoord'

Illegaal feestje bij Hilversum met ruim 300 man: 'Onbegrijpelijk en onverantwoord'

In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie een einde gemaakt aan een groot illegaal feest vlakbij Hilversum. Zo’n driehonderd feestgangers uit het hele land negeerden de coronamaatregelen. Twee personen werden aangehouden, eentje omdat ze een politieagent mishandelde.

Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland.

<em>Illegaal feestje</em> bij Hilversum met ruim 300 man: 'Onbegrijpelijk en onverantwoord' In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie een einde gemaakt aan een groot illegaal feest vlakbij Hilversum. Zo’n driehonderd feestgangers uit het hele land negeerden de coronamaatregelen. Twee personen werden aangehouden, eentje omdat ze een politieagent mishandelde. Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland. Bekijk ook Hart van Nederland: Een hitteberoerte en is al vier jaar ziek: 'De zon hoeft niet te schijnen, dat is het gevaar' Bekijk deze video » Vrachtwagenchauffeurs dupe van horecasluiting: 'Geen toiletten en douches meer' Bekijk deze video » Agent (28) overleden bij aanrijding A270 (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Illegaal feestje bij Hilversum met ruim 300 man: 'Onbegrijpelijk en onverantwoord'Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Illegaal feestje bij Hilversum met ruim 300 man: 'Onbegrijpelijk en onverantwoord' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen