Verbijstering over dancefeest bij Hilversum, bekijk de beelden

Verbijstering over dancefeest bij Hilversum, bekijk de beelden

Een groot illegaal feest bij Hilversum is in de nacht van zaterdag op zondag beëindigd door de politie. Ruim driehonderd feestgangers uit het hele land waren naar een bouwterrein gekomen nabij Anna’s Hoeve. De dj en een vrouw die een agent een schop gaf zijn aangehouden.

Bekijk de video van het AD hieronder:

Verbijstering over dancefeest bij Hilversum, <em>bekijk de beelden</em> Een groot illegaal feest bij Hilversum is in de nacht van zaterdag op zondag beëindigd door de politie. Ruim driehonderd feestgangers uit het hele land waren naar een bouwterrein gekomen nabij Anna’s Hoeve. De dj en een vrouw die een agent een schop gaf zijn aangehouden. Bekijk de video van het AD hieronder: Bekijk ook PowNed stookt vuurtje feesttent Den Haag flink op: "Dom of asociaal" (video) Bekijk deze video » Op1 gemist? Jesse Klaver over de aangifte van illegale feesten Bekijk deze video » Bizar! Illegaal vlees gewoon te koop in Nederland Bekijk deze video »
Nieuws :
Verbijstering over dancefeest bij Hilversum, bekijk de beeldenJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Verbijstering over dancefeest bij Hilversum, bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen