Spuiten & Slikken Climax: wat zijn de gevolgen van Chemsex? (video)

Spuiten & Slikken Climax: wat zijn de gevolgen van Chemsex? (video)

Chemsex, het hebben van seks onder invloed van harddrugs als crystal meth en GHB, wordt steeds populairder in de gay scene. Maar wat zijn de gevolgen hiervan? In Climax praten Dzifa, Jurre, Emma en Jamaal over alle hoogtepunten rondom seks en drugs. Ze praten over hun eigen ervaringen, hebben het over het laatste seks- en drugsnieuws en gaan zelf op pad om onderzoek te doen.

Bekijk de video van Spuiten & Slikken Climax hieronder:

<em>Spuiten &amp; Slikken Climax</em>: wat zijn de gevolgen van <em>Chemsex</em>? (video) Chemsex, het hebben van seks onder invloed van harddrugs als crystal meth en GHB, wordt steeds populairder in de gay scene. Maar wat zijn de gevolgen hiervan? In Climax praten Dzifa, Jurre, Emma en Jamaal over alle hoogtepunten rondom seks en drugs. Ze praten over hun eigen ervaringen, hebben het over het laatste seks- en drugsnieuws en gaan zelf op pad om onderzoek te doen. Bekijk de video van Spuiten & Slikken Climax hieronder: Bekijk ook Spuiten en Slikken Climax: dit verdien je met verkopen van naaktfoto's Bekijk deze video » Spuiten & Slikken Climax: drugs kopen in smartshops (video) Bekijk deze video » Spuiten & Slikken Climax: Alles over speed op Goeree-Overflakkee (video) Bekijk deze video » Spuiten & Slikken Climax over nieuw wetsvoorstel rondom verkrachting Bekijk deze video »
TV :
Spuiten & Slikken Climax: wat zijn de gevolgen van Chemsex? (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Spuiten & Slikken Climax: wat zijn de gevolgen van Chemsex? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen