Pete Hoekstra verrast over opmerkingen Ank Bijleveld (WNL Op Zondag)

Pete Hoekstra verrast over opmerkingen Ank Bijleveld (WNL Op Zondag)

Amerikaanse ambassadeur Pete Hoekstra is verrast door het feit dat minister van Defensie Ank Bijleveld impliciet heeft bevestigd dat er kernwapens liggen opgeslagen op vliegbasis Volkel. "Ik was een beetje verrast. Het beleid is dat we er niet over praten waar die wapens in Europa liggen en hoeveel het er zijn. Het gaat om nationale veiligheid", zegt hij in WNL Op Zondag.

Bekijk de video van WNL Op Zondag hieronder:

Pete Hoekstra verrast over <em>opmerkingen Ank Bijleveld</em> (<em>WNL Op Zondag</em>) Amerikaanse ambassadeur Pete Hoekstra is verrast door het feit dat minister van Defensie Ank Bijleveld impliciet heeft bevestigd dat er kernwapens liggen opgeslagen op vliegbasis Volkel. "Ik was een beetje verrast. Het beleid is dat we er niet over praten waar die wapens in Europa liggen en hoeveel het er zijn. Het gaat om nationale veiligheid", zegt hij in WNL Op Zondag. Bekijk de video van WNL Op Zondag hieronder: Bekijk ook WNL: Kernwapens op vliegbasis Volkel (video) Bekijk deze video » Minister Ank Bijleveld: "Buitenlandse invloed op Nederlandse verkiezingen" Bekijk deze video » WNL Op Zondag over nieuw seizoen De Zaak van je Leven (video) Bekijk deze video » WNL Op Zondag gemist? Minister Sander Dekker over bedreigde politici (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Pete Hoekstra verrast over opmerkingen Ank Bijleveld (WNL Op Zondag)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Pete Hoekstra verrast over opmerkingen Ank Bijleveld (WNL Op Zondag) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen