Groot politieonderzoek in Den Haag, bekijk de beelden (video)

Groot politieonderzoek in Den Haag, bekijk de beelden (video)

Zondag (25 oktober) doet de politie in Den Haag een groot onderzoek bij een woning in Den Haag. Bij de portiekwoning zijn grote zwarte hekken geplaatst, en een witte tent is opgezet. Wat er precies aan de hand is, is op dit moment niet duidelijk. De politie wil nog geen uitspraken doen over de aanleiding van het onderzoek.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder:

Groot politieonderzoek in Den Haag, <em>bekijk de beelden</em> (video) Zondag (25 oktober) doet de politie in Den Haag een groot onderzoek bij een woning in Den Haag. Bij de portiekwoning zijn grote zwarte hekken geplaatst, en een witte tent is opgezet. Wat er precies aan de hand is, is op dit moment niet duidelijk. De politie wil nog geen uitspraken doen over de aanleiding van het onderzoek. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder: Bekijk ook Vrachtwagenchauffeurs dupe van horecasluiting: 'Geen toiletten en douches meer' Bekijk deze video » Agent (28) overleden bij aanrijding A270 (video) Bekijk deze video » Illegaal feestje bij Hilversum met ruim 300 man: 'Onbegrijpelijk en onverantwoord' Bekijk deze video »
Misdaad :
Groot politieonderzoek in Den Haag, bekijk de beelden (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Groot politieonderzoek in Den Haag, bekijk de beelden (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen