Tim (12) rijdt zonder rijbewijs met 185 km/uur op circuit, bekijk de beelden

Tim (12) rijdt zonder rijbewijs met 185 km/uur op circuit, bekijk de beelden

Tim van Elleswijk uit Waddinxveen is volgens zijn trainer een groot talent. Tim wil autocoureur worden, hij is alleen nog maar 12 jaar. Michelle Willemsen van De Telegraaf ging langs bij hem op de kartbaan om zijn verhaal te horen.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder:

Tim (12) rijdt <em>zonder rijbewijs</em> met 185 km/uur op circuit, <em>bekijk de beelden</em> Tim van Elleswijk uit Waddinxveen is volgens zijn trainer een groot talent. Tim wil autocoureur worden, hij is alleen nog maar 12 jaar. Michelle Willemsen van De Telegraaf ging langs bij hem op de kartbaan om zijn verhaal te horen. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder: Bekijk ook Marieke Elsinga ‘flabbergasted’: Mattie Valk is astronaut in The Masked Singer Bekijk deze video » Zien: Renovatie VOC-schip Amsterdam bijna klaar (video) Bekijk deze video » De Telegraaf: de vijf meest bizarre trouwdagen en aanzoeken (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Tim (12) rijdt zonder rijbewijs met 185 km/uur op circuit, bekijk de beeldenPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Tim (12) rijdt zonder rijbewijs met 185 km/uur op circuit, bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen