Grote ravage na illegaal feest: "Ze denken: fuck de regels!" (video)

Grote ravage na illegaal feest: "Ze denken: fuck de regels!" (video)

In Hilversum was dit weekend een groot illegaal feest. Buurtbewoners zijn zich rot geschrokken. Dat zie je en hoor je in deze video van Hart van Nederland. Ook zie je de grote ravage na afloop van het feest. Vandalisme en een hoop rotzooi. Een buurbewoner reageert: "Ze denken: fuck de regels!"

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder:

<em>Grote ravage</em> na illegaal feest: &quot;Ze denken: fuck de regels!&quot; (video) In Hilversum was dit weekend een groot illegaal feest. Buurtbewoners zijn zich rot geschrokken. Dat zie je en hoor je in deze video van Hart van Nederland. Ook zie je de grote ravage na afloop van het feest. Vandalisme en een hoop rotzooi. Een buurbewoner reageert: "Ze denken: fuck de regels!" Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder: Bekijk ook Agent (28) overleden bij aanrijding A270 (video) Bekijk deze video » Illegaal feestje bij Hilversum met ruim 300 man: 'Onbegrijpelijk en onverantwoord' Bekijk deze video » Groot politieonderzoek in Den Haag, bekijk de beelden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Grote ravage na illegaal feest: "Ze denken: fuck de regels!" (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Grote ravage na illegaal feest: "Ze denken: fuck de regels!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen