Hans verloor zoontje (4) bij Stint-drama in Oss, bekijk het interview

Hans verloor zoontje (4) bij Stint-drama in Oss, bekijk het interview

In september 2018 verloor Hans van Toor zijn 4-jarige zoontje Kris bij het stint-drama in Oss. Hij zit nog met veel vragen over het ongeluk met de elektrische bolderkar, maar één ding weet hij zeker. Ook de nieuwe stint is lang niet veilig genoeg.

Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder:

Hans verloor zoontje (4) bij <em>Stint-drama</em> in Oss, <em>bekijk het interview</em> In september 2018 verloor Hans van Toor zijn 4-jarige zoontje Kris bij het stint-drama in Oss. Hij zit nog met veel vragen over het ongeluk met de elektrische bolderkar, maar één ding weet hij zeker. Ook de nieuwe stint is lang niet veilig genoeg. Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder: Bekijk ook Politicus Samuel Tunai (Kenia) ontsnapt aan dood bij helikoptercrash: bekijk de beelden Bekijk deze video » Politieauto belandt in voortuin na achtervolging, bekijk de beelden Bekijk deze video » Bestuurder rijdt tegen geparkeerde auto’s in Scheveningen: bekijk de grote ravage Bekijk deze video »
Nieuws :
Hans verloor zoontje (4) bij Stint-drama in Oss, bekijk het interviewCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Hans verloor zoontje (4) bij Stint-drama in Oss, bekijk het interview of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier