Gelovigen Barneveld weer massaal bijeen in kerk, bekijk de reacties

Gelovigen Barneveld weer massaal bijeen in kerk, bekijk de reacties

PowNed-verslaggever Slijptol is niet het type dat op zaterdagavond op tijd naar bed gaat om op zondag fris en fruitig in de kerkbanken plaats te nemen. Zijn verbazing was dan ook groot dat massa’s mensen dat zelfs in coronatijd wel doen. Hij trok naar Barneveld voor wat kritische vragen.

Bekijk de video van PowNed hieronder:

Gelovigen Barneveld weer massaal bijeen in kerk, <em>bekijk de reacties</em> PowNed-verslaggever Slijptol is niet het type dat op zaterdagavond op tijd naar bed gaat om op zondag fris en fruitig in de kerkbanken plaats te nemen. Zijn verbazing was dan ook groot dat massa’s mensen dat zelfs in coronatijd wel doen. Hij trok naar Barneveld voor wat kritische vragen. Bekijk de video van PowNed hieronder: Bekijk ook Opnieuw honderden kerkgangers naar kerdienst in Barneveld (video) Bekijk deze video » Johan Derksen begrijpt niets van kerkgangers: "Godsdienstdwazen!" (VI) Bekijk deze video » Zien: "Nederlanders snijden zichzelf in de vingers door Christenbijeenkomsten te verbieden" Bekijk deze video »
Nieuws :
Gelovigen Barneveld weer massaal bijeen in kerk, bekijk de reactiesJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gelovigen Barneveld weer massaal bijeen in kerk, bekijk de reacties of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen