Video: Honderden op de been voor demonstratie tegen pedofilie

Video: Honderden op de been voor demonstratie tegen pedofilie

Een paar honderd mensen hebben zondagmiddag op het Jaarbeursplein in Utrecht gedemonstreerd tegen pedofilie. Onder waren veel leden van motorclubs. De actievoerders hadden zondag spandoeken bij zich met teksten als 'Samen tegen pedofilie' en 'Als pedofilie valt onder seksualiteit, dan valt het begraven van pedo’s onder tuinieren'.

Video: Honderden op de been voor <em>demonstratie</em> tegen <em>pedofilie</em> Een paar honderd mensen hebben zondagmiddag op het Jaarbeursplein in Utrecht gedemonstreerd tegen pedofilie. Onder waren veel leden van motorclubs. De actievoerders hadden zondag spandoeken bij zich met teksten als 'Samen tegen pedofilie' en 'Als pedofilie valt onder seksualiteit, dan valt het begraven van pedo’s onder tuinieren'. Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Bekijk Danny op straat seizoen 2, aflevering 3 over pedofielenjagers Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Honderden op de been voor demonstratie tegen pedofilie

Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hierboven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Honderden op de been voor demonstratie tegen pedofilie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen