Zien: Johnny de Mol in opspraak door bijzonder moment Thank You For The Music

Zien: Johnny de Mol in opspraak door bijzonder moment Thank You For The Music

Johnny de Mol raakte dit weekend in opspraak door een bijzonder moment in het programma Thank You For The Music. De presentator lijkt op het podium op een behoorlijk ongepaste manier één van de zangers te betasten.

Het fragment leidde tot behoorlijk wat opspraak onder kijkers. Zo vinden kijkers het gedrag "ongepast, vies en niet thuishoren op de tv".

Zien: <em>Johnny de Mol</em> in opspraak door bijzonder moment <em>Thank You For The Music</em> Johnny de Mol raakte dit weekend in opspraak door een bijzonder moment in het programma Thank You For The Music. De presentator lijkt op het podium op een behoorlijk ongepaste manier één van de zangers te betasten. Het fragment leidde tot behoorlijk wat opspraak onder kijkers. Zo vinden kijkers het gedrag "ongepast, vies en niet thuishoren op de tv". Uit het verbandTalpa heeft ondertussen boos gereageerd. Volgens hen is het fragment uit zijn verband getrokken. "Iedereen in de studio was dolenthousiast over het optreden van de 26-jarige Ryan, uit het team van Marlayne." Onderdeel van programmaHet statement vervolgd: "Als captain van het concurrerende team springt Johnny uit enthousiasme op het podium waardoor hij hem probeert af te leiden tijdens zijn optreden en punten voor zijn team probeert te vergaren. Dat is ook onderdeel van het spel in Thank You For The Music." Bekijk het korte fragment uit Thank You For The Music hierboven. Bekijk het fragment met geluid via Twitter hieronder. De Vooravond gemist? Johnny de Mol aangevallen in discussie over vluchtelingen Bekijk deze video » Waar is De Mol?: Sergio Herman en Johnny de Mol nemen tattoo bij Henk Schiffmacher Bekijk deze video »
TV :
Zien: Johnny de Mol in opspraak door bijzonder moment Thank You For The Music

Uit het verband
Talpa heeft ondertussen boos gereageerd. Volgens hen is het fragment uit zijn verband getrokken. "Iedereen in de studio was dolenthousiast over het optreden van de 26-jarige Ryan, uit het team van Marlayne."

Onderdeel van programma
Het statement vervolgd: "Als captain van het concurrerende team springt Johnny uit enthousiasme op het podium waardoor hij hem probeert af te leiden tijdens zijn optreden en punten voor zijn team probeert te vergaren. Dat is ook onderdeel van het spel in Thank You For The Music."

Bekijk het korte fragment uit Thank You For The Music hierboven. Bekijk het fragment met geluid via Twitter hieronder.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Johnny de Mol in opspraak door bijzonder moment Thank You For The Music of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen