Undercover in Nederland: Vlees met kans op dodelijke virussen het land in

Undercover in Nederland: Vlees met kans op dodelijke virussen het land in

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Undercover in Nederland op zondag 26 oktober. Je kunt hier ook de hele Undercover in Nederland-uitzending van 26 oktober terugkijken.

Er zijn veel mensen, ook Nederlanders, die flink geld neertellen voor een goed stuk vlees van een bijzonder dier. Een van de undercover-agenten van Alberto kan een stuk hazenvlees ophalen: ongekoeld en in een plastic zak. Een verspreider voor bacterieën en een bron van besmettingen.

<em>Undercover in Nederland</em>: Vlees met kans op dodelijke virussen het land in Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Undercover in Nederland op zondag 26 oktober. Je kunt hier ook de hele Undercover in Nederland-uitzending van 26 oktober terugkijken. Er zijn veel mensen, ook Nederlanders, die flink geld neertellen voor een goed stuk vlees van een bijzonder dier. Een van de undercover-agenten van Alberto kan een stuk hazenvlees ophalen: ongekoeld en in een plastic zak. Een verspreider voor bacterieën en een bron van besmettingen. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Undercover in Nederland terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Undercover in Nederland: Vlees met kans op dodelijke virussen het land in

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Undercover in Nederland terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Undercover in Nederland: Vlees met kans op dodelijke virussen het land in of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen