Undercover in Nederland gemist? Nederlanders kopen illegaal apenvlees

Undercover in Nederland gemist? Nederlanders kopen illegaal apenvlees

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Undercover in Nederland op zondag 26 oktober. Je kunt hier ook de hele Undercover in Nederland-uitzending van 26 oktober terugkijken.

Er zijn veel mensen, ook Nederlanders, die flink geld neertellen voor een gerookte chimpansee, die men koopt in illegale shopjes. Het is schrijnend om te zien en Alberto Stegeman gaat verder op zoek.

<em>Undercover in Nederland</em> gemist? Nederlanders kopen illegaal apenvlees Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Undercover in Nederland op zondag 26 oktober. Je kunt hier ook de hele Undercover in Nederland-uitzending van 26 oktober terugkijken. Er zijn veel mensen, ook Nederlanders, die flink geld neertellen voor een gerookte chimpansee, die men koopt in illegale shopjes. Het is schrijnend om te zien en Alberto Stegeman gaat verder op zoek. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Undercover in Nederland terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Undercover in Nederland gemist? Nederlanders kopen illegaal apenvlees

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Undercover in Nederland terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Undercover in Nederland gemist? Nederlanders kopen illegaal apenvlees of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen