Zondag met Lubach: Na Willem-Alexander ging ook koning Thailand op reis (video)

Zondag met Lubach: Na Willem-Alexander ging ook koning Thailand op reis (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 25 oktober. Je kunt hier ook de hele Zondag met Lubach-uitzending van 25 oktober terugkijken.

Koning Willem-Alexander heeft met zijn excuses jaloezie gewekt in Thailand, want de Thaise bevolking is helemaal klaar met hun koning. Hij woont namelijk het grootste gedeelte van het jaar in Duitsland. Arjen Lubach vindt dat dat zeker niet kan: "Heb je klachten, werk dan zoveel mogelijk thuis!"

<em>Zondag met Lubach</em>: Na <em>Willem-Alexander</em> ging ook koning Thailand op reis (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 25 oktober. Je kunt hier ook de hele Zondag met Lubach-uitzending van 25 oktober terugkijken. Koning Willem-Alexander heeft met zijn excuses jaloezie gewekt in Thailand, want de Thaise bevolking is helemaal klaar met hun koning. Hij woont namelijk het grootste gedeelte van het jaar in Duitsland. Arjen Lubach vindt dat dat zeker niet kan: "Heb je klachten, werk dan zoveel mogelijk thuis!" Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv. Vanvond is het weer tijd voor Zondag met Lubach, bekijk de promo Bekijk deze video »
TV :
Zondag met Lubach: Na Willem-Alexander ging ook koning Thailand op reis (video)

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zondag met Lubach: Na Willem-Alexander ging ook koning Thailand op reis (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen