Zondag met Lubach gemist? Hierom gaat verhuizing Tweede Kamer mis

Zondag met Lubach gemist? Hierom gaat verhuizing Tweede Kamer mis

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 25 oktober. Je kunt hier ook de hele Zondag met Lubach-uitzending van 25 oktober terugkijken.

Het parlement verhuist volgend jaar tijdelijk naar een ander gebouw in Den Haag. Veel dingen zijn hetzelfde als bij het huidige gebouw: "Het is echt een exacte replica van het huidige gebouw: Zelfs de roltrappen zijn mee."

<em>Zondag met Lubach</em> gemist? Hierom gaat verhuizing <em>Tweede Kamer</em> mis Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 25 oktober. Je kunt hier ook de hele Zondag met Lubach-uitzending van 25 oktober terugkijken. Het parlement verhuist volgend jaar tijdelijk naar een ander gebouw in Den Haag. Veel dingen zijn hetzelfde als bij het huidige gebouw: "Het is echt een exacte replica van het huidige gebouw: Zelfs de roltrappen zijn mee." Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv. Vanvond is het weer tijd voor Zondag met Lubach, bekijk de promo Bekijk deze video »
TV :
Zondag met Lubach gemist? Hierom gaat verhuizing Tweede Kamer mis

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zondag met Lubach gemist? Hierom gaat verhuizing Tweede Kamer mis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen