Zien: Arjen Lubach over wasbeerhonden en importeren bont (Zondag met Lubach)

Zien: Arjen Lubach over wasbeerhonden en importeren bont (Zondag met Lubach)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 25 oktober. Je kunt hier ook de hele Zondag met Lubach-uitzending van 25 oktober terugkijken.

Arjen Lubach laat ons kennismaken met twee diertjes: de nerts en de wasbeerhond. De twee dieren zijn in opspraak, ze worden gebruikt voor bont en zijn flink gevoelig voor het coronavirus.

Zien: Arjen Lubach over <em>wasbeerhonden</em> en importeren bont (<em>Zondag met Lubach</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 25 oktober. Je kunt hier ook de hele Zondag met Lubach-uitzending van 25 oktober terugkijken. Arjen Lubach laat ons kennismaken met twee diertjes: de nerts en de wasbeerhond. De twee dieren zijn in opspraak, ze worden gebruikt voor bont en zijn flink gevoelig voor het coronavirus. Alle nertsenfokkerijen in Nederland, waarvan de helft al besmet is met corona, moeten straks dicht. Maar dat gebeurt pas in maart 2021. Bont van wasbeerhonden wordt gebruikt voor de meeste bontkragen die veel Nederlanders dragen. WasbeerhondenHet fokken van deze wasbeerhonden is niet alleen zielig, maar ook gevaarlijk. Niet alleen nertsen, maar ook wasbeerhonden zijn een borrelend vat met corona. Arjen vraagt zich af: Waarom importeren wij hier hondenbont, waarmee we die gevaarlijke farms in China in stand houden? Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv. Vanvond is het weer tijd voor Zondag met Lubach, bekijk de promo Bekijk deze video »
TV :
Zien: Arjen Lubach over wasbeerhonden en importeren bont (Zondag met Lubach)

Alle nertsenfokkerijen in Nederland, waarvan de helft al besmet is met corona, moeten straks dicht. Maar dat gebeurt pas in maart 2021. Bont van wasbeerhonden wordt gebruikt voor de meeste bontkragen die veel Nederlanders dragen.

Wasbeerhonden
Het fokken van deze wasbeerhonden is niet alleen zielig, maar ook gevaarlijk. Niet alleen nertsen, maar ook wasbeerhonden zijn een borrelend vat met corona. Arjen vraagt zich af: Waarom importeren wij hier hondenbont, waarmee we die gevaarlijke farms in China in stand houden?

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Arjen Lubach over wasbeerhonden en importeren bont (Zondag met Lubach) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen