Zien: Scott Dixon wint IndyCar 2020, Rinus van Kalmthout finisht als vijftiende

Zien: Scott Dixon wint IndyCar 2020, Rinus van Kalmthout finisht als vijftiende

Zien: <em>Scott Dixon</em> wint IndyCar 2020, Rinus van Kalmthout finisht als vijftiende Het IndyCar-kampioenschap is in 2020 voor de zesde keer gewonnen door Scott Dixon. Hij was na de laatste race de leider in het klassement en mocht dus de trofee mee naar huis nemen. Nederlanders Rinus 'VeeKay' van Kalmthout, uitgeroepen tot Rookie of the Year, finishte in een bijzondere laatste race als vijftiende. Bekijk de samenvatting van de laatste IndyCar-race van 2020 hierboven. Bekijk ook Heftige beelden: enorme crash IndyCar-coureur Rinus van Kalmthout Bekijk deze video » Zien: Rinus 'Veekay' van Kalmthout de grindbak in bij laatste Indycar-race Bekijk deze video »
Autosport :
Zien: Scott Dixon wint IndyCar 2020, Rinus van Kalmthout finisht als vijftiende

Het IndyCar-kampioenschap is in 2020 voor de zesde keer gewonnen door Scott Dixon. Hij was na de laatste race de leider in het klassement en mocht dus de trofee mee naar huis nemen. Nederlanders Rinus 'VeeKay' van Kalmthout, uitgeroepen tot Rookie of the Year, finishte in een bijzondere laatste race als vijftiende.

Bekijk de samenvatting van de laatste IndyCar-race van 2020 hierboven.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Scott Dixon wint IndyCar 2020, Rinus van Kalmthout finisht als vijftiende of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen