Zien: Adele maakt indruk met monoloog én gewichtsverlies in Saturday Night Live

Zien: Adele maakt indruk met monoloog én gewichtsverlies in Saturday Night Live

De Britse zangeres Adele verdwijnt tussen de releases van haar nieuwe platen vaak helemaal van de radar, en dat was de afgelopen jaren niet anders. Dit weekend maakte ze haar comeback in het Amerikaanse programma Saturday Night Live, waar ze indruk maakte met haar monoloog én gewichtsverlies.

Zien: <em>Adele</em> maakt indruk met monoloog én gewichtsverlies in <em>Saturday Night Live</em> De Britse zangeres Adele verdwijnt tussen de releases van haar nieuwe platen vaak helemaal van de radar, en dat was de afgelopen jaren niet anders. Dit weekend maakte ze haar comeback in het Amerikaanse programma Saturday Night Live, waar ze indruk maakte met haar monoloog én gewichtsverlies. InstagramDe afgelopen maanden was op Instagram al regelmatig te zien dat Adele, de zangeres achter hits als 'Make You Feel My Love', 'Rolling in the Deep' en 'Hello', een flinke gedaanteverandering had ondergaan. "Ik weet dat ik er heel anders uitzie dan de vorige keer dat jullie me zagen," zegt Adele. "Maar vanwege alle restricties reis ik licht, en daarom heb ik maar de helft van mezelf meegenomen." Bekijk de monoloog van Adele in Saturday Night Live hierboven. Bekijk ook Video: Adele aangevallen om bikinifoto met Bantoe-knotjes Bekijk deze video » RTL Boulevard: Adele maakt comeback bij Saturday Night Live Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Adele maakt indruk met monoloog én gewichtsverlies in Saturday Night Live

Instagram
De afgelopen maanden was op Instagram al regelmatig te zien dat Adele, de zangeres achter hits als 'Make You Feel My Love', 'Rolling in the Deep' en 'Hello', een flinke gedaanteverandering had ondergaan. "Ik weet dat ik er heel anders uitzie dan de vorige keer dat jullie me zagen," zegt Adele. "Maar vanwege alle restricties reis ik licht, en daarom heb ik maar de helft van mezelf meegenomen."

Bekijk de monoloog van Adele in Saturday Night Live hierboven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Adele maakt indruk met monoloog én gewichtsverlies in Saturday Night Live of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen