Bizarre beelden: Adele doet mee aan Amerikaanse versie The Bachelor

Bizarre beelden: Adele doet mee aan Amerikaanse versie The Bachelor

Dit weekend maakte de Britse zangeres Adele, na een jarenlange afwezigheid, haar grootse comeback in de entertainmentwereld met een bezoekje aan Saturday Night Live. Ze was zelfs te zien als één van de deelnemers aan de Amerikaanse versie van The Bachelor!

Bizarre beelden: <em>Adele</em> doet mee aan Amerikaanse versie <em>The Bachelor</em> Dit weekend maakte de Britse zangeres Adele, na een jarenlange afwezigheid, haar grootse comeback in de entertainmentwereld met een bezoekje aan Saturday Night Live. Ze was zelfs te zien als één van de deelnemers aan de Amerikaanse versie van The Bachelor! Strijd voor de liefdeAdele heeft in de afgelopen jaren een enorme transformatie ondergaan en is flink afgevallen. Ze werd beroemd door haar liedjes over liefdesverdriet en gebroken liefdes, maar ze vertelt dat ze nu weer klaar is voor een nieuwe romance - en daarom heeft ze zich aangemeld voor The Bachelor. Daar zal ze echter een flinke strijd voor de liefde moeten leveren, want meer vrouwen dingen naar de hand van de felbegeerde vrijgezel Ben K. Gelukkig heeft Adele een troef achter de hand: haar zangkwaliteiten. Bekijk het fragment met Adele uit Saturday Night Live hierboven. Bekijk ook RTL Boulevard: Adele maakt comeback bij Saturday Night Live Bekijk deze video » Zien: Adele maakt indruk met monoloog én gewichtsverlies in Saturday Night Live Bekijk deze video »
Entertainment :
Bizarre beelden: Adele doet mee aan Amerikaanse versie The Bachelor

Strijd voor de liefde
Adele heeft in de afgelopen jaren een enorme transformatie ondergaan en is flink afgevallen. Ze werd beroemd door haar liedjes over liefdesverdriet en gebroken liefdes, maar ze vertelt dat ze nu weer klaar is voor een nieuwe romance - en daarom heeft ze zich aangemeld voor The Bachelor. Daar zal ze echter een flinke strijd voor de liefde moeten leveren, want meer vrouwen dingen naar de hand van de felbegeerde vrijgezel Ben K. Gelukkig heeft Adele een troef achter de hand: haar zangkwaliteiten.

Bekijk het fragment met Adele uit Saturday Night Live hierboven.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bizarre beelden: Adele doet mee aan Amerikaanse versie The Bachelor of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen