Video: Mark Rutte waarschuwt voor "draconische maatregelen" bij oplopende besmettingen

Video: Mark Rutte waarschuwt voor "draconische maatregelen" bij oplopende besmettingen

Dinsdagavond (27 oktober) zullen Mark Rutte en Hugo de Jonge opnieuw een persconferentie geven omtrent het coronavirus. De verwachting is dat ze (nog) geen nieuwe regels zullen aankondigen, maar dat ze wel zullen waarschuwen voor "draconische maatregelen."

Video: <em>Mark Rutte</em> waarschuwt voor &quot;draconische maatregelen&quot; bij oplopende besmettingen Dinsdagavond (27 oktober) zullen Mark Rutte en Hugo de Jonge opnieuw een persconferentie geven omtrent het coronavirus. De verwachting is dat ze (nog) geen nieuwe regels zullen aankondigen, maar dat ze wel zullen waarschuwen voor "draconische maatregelen." Oplopende besmettingscijfersHet heeft allemaal te maken met de onstuitbare opmars van het coronavirus; de afgelopen week was er constant sprake van oplopende besmettingscijfers, die zelf boven de 10.000 positieve tests per dag uitkwamen. Nog altijd worden de coronamaatregelen van het kabinet niet door iedereen even streng opgevolgd. Komt er een totale lockdown aan? Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Red Team: "Scholen 2 weken dicht, strenge lockdown" (video) Bekijk deze video » Mark Rutte: "Nederland heeft geen reden tot juichen, maar nog geen lockdown" (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Video: Mark Rutte waarschuwt voor "draconische maatregelen" bij oplopende besmettingen

Oplopende besmettingscijfers
Het heeft allemaal te maken met de onstuitbare opmars van het coronavirus; de afgelopen week was er constant sprake van oplopende besmettingscijfers, die zelf boven de 10.000 positieve tests per dag uitkwamen. Nog altijd worden de coronamaatregelen van het kabinet niet door iedereen even streng opgevolgd. Komt er een totale lockdown aan?

Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Mark Rutte waarschuwt voor "draconische maatregelen" bij oplopende besmettingen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen