Video: Moeten de scholen opnieuw dicht, bij dreigende lockdown? (Nieuwsuur)

Video: Moeten de scholen opnieuw dicht, bij dreigende lockdown? (Nieuwsuur)

Sinds maandag zijn alle scholen in Nederland weer open, na de herfstvakantie. Is dat wel zo verstandig? "Dat is zeker verantwoord en daarnaast in het belang van kinderen", stelt Károly Illy.

'Veel schade'
De kinderarts, ook lid van het OMT, vervolgt: "We hebben gezien dat kinderen tijdens de eerste golf veel schade hebben opgelopen. We kunnen het ons niet permitteren ze dat nog een keer aan te doen." Bekijk het fragment van Nieuwsuur hieronder.

Video: Moeten de scholen opnieuw dicht, bij dreigende <em>lockdown</em>? (Nieuwsuur) Sinds maandag zijn alle scholen in Nederland weer open, na de herfstvakantie. Is dat wel zo verstandig? "Dat is zeker verantwoord en daarnaast in het belang van kinderen", stelt Károly Illy. 'Veel schade'De kinderarts, ook lid van het OMT, vervolgt: "We hebben gezien dat kinderen tijdens de eerste golf veel schade hebben opgelopen. We kunnen het ons niet permitteren ze dat nog een keer aan te doen." Bekijk het fragment van Nieuwsuur hieronder. Bekijk ook Red Team: "Scholen 2 weken dicht, strenge lockdown" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Moeten de scholen opnieuw dicht, bij dreigende lockdown? (Nieuwsuur)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Moeten de scholen opnieuw dicht, bij dreigende lockdown? (Nieuwsuur) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen