Video: Joe Biden verwart Trump met George W Bush

Video: Joe Biden verwart Trump met George W Bush

Joe Biden heeft het Republikeinse kamp dit weekend hoogspersoonlijk geholpen met een pijnlijke verspreking die hij deed, waarmee zijn tegenstanders weer eens extra proberen aan te tonen dat het presidentschap veel te zwaar zou zijn voor de 77-jarige Democraat. Wat gebeurde er? Biden verwarde Trump met oud-president George W. Bush.

Koren op molen Republikeinen
Tijdens een politieke bijeenkomst zei hij: "Nog eens vier jaar van George.... George.... zal ons in de problemen brengen en als Trump wordt herkozen zitten we in een heel andere wereld." Hij herpakte zichzelf dus wel maar de de video is uiteraard alsnog koren op de molen van de Republikeinen, die regelmatig hardop twijfelen aan de geestelijke gesteldheid van Biden. Bekijk het betreffende fragment hieronder.

Video: Joe Biden verwart <em>Trump</em> met George W Bush Joe Biden heeft het Republikeinse kamp dit weekend hoogspersoonlijk geholpen met een pijnlijke verspreking die hij deed, waarmee zijn tegenstanders weer eens extra proberen aan te tonen dat het presidentschap veel te zwaar zou zijn voor de 77-jarige Democraat. Wat gebeurde er? Biden verwarde Trump met oud-president George W. Bush. Koren op molen RepublikeinenTijdens een politieke bijeenkomst zei hij: "Nog eens vier jaar van George.... George.... zal ons in de problemen brengen en als Trump wordt herkozen zitten we in een heel andere wereld." Hij herpakte zichzelf dus wel maar de de video is uiteraard alsnog koren op de molen van de Republikeinen, die regelmatig hardop twijfelen aan de geestelijke gesteldheid van Biden. Bekijk het betreffende fragment hieronder. Bekijk ook Samenvatting: tweede debat Trump - Biden (video) Bekijk deze video » Jinek gemist? Michiel Vos: ‘Donald Trump betere debater dan Joe Biden’ Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Joe Biden verwart Trump met George W BushPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Joe Biden verwart Trump met George W Bush of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen