Video: Donald en Melania Trump krijgen bezoek van lookalikes voor Halloween

Video: Donald en Melania Trump krijgen bezoek van lookalikes voor Halloween

Binnenkort is het weer Halloween en het is inmiddels een traditie dat een paar uitverkoren kinderen rond deze tijd een bezoekje aan het Witte Huis mogen brengen. Gisteren kregen Donald en Melania Trump bezoek van twee wel heel bijzonder uitgedoste bezoekers: mini-lookalikes van het presidentieel paar zelf. Bekijk het fragment van het AD hieronder.

Video: Donald en Melania Trump krijgen bezoek van lookalikes voor <em>Halloween</em> Binnenkort is het weer Halloween en het is inmiddels een traditie dat een paar uitverkoren kinderen rond deze tijd een bezoekje aan het Witte Huis mogen brengen. Gisteren kregen Donald en Melania Trump bezoek van twee wel heel bijzonder uitgedoste bezoekers: mini-lookalikes van het presidentieel paar zelf. Bekijk het fragment van het AD hieronder. Bekijk ook Video: Joe Biden verwart Trump met George W Bush Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Donald en Melania Trump krijgen bezoek van lookalikes voor HalloweenCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Donald en Melania Trump krijgen bezoek van lookalikes voor Halloween of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen