Bridget Maasland: "Hoezo heeft Tim Hofman geen tijd voor Op1?" (video)

Bridget Maasland: "Hoezo heeft Tim Hofman geen tijd voor Op1?" (video)

Tim Hofman blijkt genoemd te zijn als vaste presentator van Op1, nu Willemijn Veenhoven daarmee stopt. "Zijn management laat weten dat het besproken is maar dat hij hier geen tijd voor heeft vanwege andere programma's", vertelt Rick Brandsteder.

Geen tijd??
Bridget Maasland twijfelt aan die lezing en denkt dat die andere programma's best ruimte bieden voor Op1. Ze lijkt het jammer te vinden dat hij niet naar Op1 gaat: "Hij deed het goed." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder.

Bridget Maasland: &quot;Hoezo heeft <em>Tim Hofman</em> geen tijd voor Op1?&quot; (video) Tim Hofman blijkt genoemd te zijn als vaste presentator van Op1, nu Willemijn Veenhoven daarmee stopt. "Zijn management laat weten dat het besproken is maar dat hij hier geen tijd voor heeft vanwege andere programma's", vertelt Rick Brandsteder. Geen tijd??Bridget Maasland twijfelt aan die lezing en denkt dat die andere programma's best ruimte bieden voor Op1. Ze lijkt het jammer te vinden dat hij niet naar Op1 gaat: "Hij deed het goed." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook BOOS: Tim Hofman pakt Diana Gabriels opnieuw aan (video) Bekijk deze video » Tim Hofman in Op1: ‘Geloof niet belangrijker dan kunst, sport, passie of liefde’ Bekijk deze video »
TV :
Bridget Maasland: "Hoezo heeft Tim Hofman geen tijd voor Op1?" (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bridget Maasland: "Hoezo heeft Tim Hofman geen tijd voor Op1?" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen