Video: zo ver zijn ze met het coronavaccin

Video: zo ver zijn ze met het coronavaccin

"Reikhalzend kijkt de wereld uit naar het verlossende coronavaccin", stelt WNL-presentatrice Welmoed Sijtsma, die moleculair viroloog Marjolein Kikkert te gast heeft. Zij laat weten: "Elf bedrijven zitten al in testfase drie. Dat betekent dat ze in de laatste fase van het testen van hun vaccin zijn aanbeland."

Bescherming
Ze vervolgt: "Dat betekent dat ze gaan kijken of het werkt. Ze weten dan al dat het veilig is maar deze fase is om te kijken of het ook beschermt tegen de virusziekte." Blijkbaar kan dat niet eerder in het proces al uitgezocht worden. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Video: zo ver zijn ze met het <em>coronavaccin</em> "Reikhalzend kijkt de wereld uit naar het verlossende coronavaccin", stelt WNL-presentatrice Welmoed Sijtsma, die moleculair viroloog Marjolein Kikkert te gast heeft. Zij laat weten: "Elf bedrijven zitten al in testfase drie. Dat betekent dat ze in de laatste fase van het testen van hun vaccin zijn aanbeland." BeschermingZe vervolgt: "Dat betekent dat ze gaan kijken of het werkt. Ze weten dan al dat het veilig is maar deze fase is om te kijken of het ook beschermt tegen de virusziekte." Blijkbaar kan dat niet eerder in het proces al uitgezocht worden. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Hilarisch: bevatten mondkapjes echt microchips en webcams? (video) Bekijk deze video » Arts-microbioloog Marc Bonten: "Dit jaar nog geen coronavaccin" (video) Bekijk deze video »
TV :
Video: zo ver zijn ze met het coronavaccinCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: zo ver zijn ze met het coronavaccin of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen