Video: Arie Slob verlaat debat en gaat in quarantaine vanwege coronabesmetting medewerker

Video: Arie Slob verlaat debat en gaat in quarantaine vanwege coronabesmetting medewerker

Een opvallend moment in Den Haag maandagmiddag: minister Arie Slob (Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media) heeft een debat in de Tweede Kamer per direct verlaten, nadat een van zijn medewerkers besmet is geraakt met het coronavirus. Slob: "Vrij snel nadat ik dat hoorde kreeg ik ook vanuit de CoronaApp bericht dat ik meer dan een kwartier in contact was geweest met iemand die corona heeft."

Geen klachten
Dat houdt in dat hij in quarantaine moet. De minister heeft zelf overigens geen klachten: "Ik voel me prima dus maakt u zich daar geen zorgen over. Maar hierdoor moeten we nu wel het debat stoppen." Bekijk het fragment van het AD hieronder.

Video: <em>Arie Slob</em> verlaat debat en gaat in quarantaine vanwege coronabesmetting medewerker Een opvallend moment in Den Haag maandagmiddag: minister Arie Slob (Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media) heeft een debat in de Tweede Kamer per direct verlaten, nadat een van zijn medewerkers besmet is geraakt met het coronavirus. Slob: "Vrij snel nadat ik dat hoorde kreeg ik ook vanuit de CoronaApp bericht dat ik meer dan een kwartier in contact was geweest met iemand die corona heeft." Geen klachtenDat houdt in dat hij in quarantaine moet. De minister heeft zelf overigens geen klachten: "Ik voel me prima dus maakt u zich daar geen zorgen over. Maar hierdoor moeten we nu wel het debat stoppen." Bekijk het fragment van het AD hieronder. Bekijk ook Video: Mark Rutte waarschuwt voor "draconische maatregelen" bij oplopende besmettingen Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Arie Slob verlaat debat en gaat in quarantaine vanwege coronabesmetting medewerkerCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Arie Slob verlaat debat en gaat in quarantaine vanwege coronabesmetting medewerker of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen