Video: hoe wordt de jaarwisseling naar 2021 in coronatijden?

Video: hoe wordt de jaarwisseling naar 2021 in coronatijden?

De jaarwisseling van 2021 zou zomaar eens erg pittig kunnen worden voor de politie, met de huidige illegale coronafeesten in het achterhoofd. Hoe gaan ze dat aanpakken? "We gaan kijken naar tolerantiegrenzen. Als er een openbare orde en veiligheidsprobleem is, zijn we niet bezig met het handhaven van de coronaregels", vertelt Ruud Verkuijlen van de Nationale Politie.

Belangrijke rol burgers
Hij vervolgt: "Dan komt eerst de veiligheid en de openbare orde aan de orde. Dat werken we uit in scenario's, ook in samenwerking met boa's. En vergeet niet, ook de inwoners van Nederland hebben een hele belangrijke rol om ervoor te zorgen dat de jaarwisseling op een feestelijke en veilige manier verloopt." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Video: hoe wordt de jaarwisseling naar <em>2021</em> in coronatijden? De jaarwisseling van 2021 zou zomaar eens erg pittig kunnen worden voor de politie, met de huidige illegale coronafeesten in het achterhoofd. Hoe gaan ze dat aanpakken? "We gaan kijken naar tolerantiegrenzen. Als er een openbare orde en veiligheidsprobleem is, zijn we niet bezig met het handhaven van de coronaregels", vertelt Ruud Verkuijlen van de Nationale Politie. Belangrijke rol burgersHij vervolgt: "Dan komt eerst de veiligheid en de openbare orde aan de orde. Dat werken we uit in scenario's, ook in samenwerking met boa's. En vergeet niet, ook de inwoners van Nederland hebben een hele belangrijke rol om ervoor te zorgen dat de jaarwisseling op een feestelijke en veilige manier verloopt." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Video: zo ver zijn ze met het coronavaccin Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: hoe wordt de jaarwisseling naar 2021 in coronatijden?Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: hoe wordt de jaarwisseling naar 2021 in coronatijden? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen