Maandag in Chateau Meiland: Martien niet blij met Erica (video)

Maandag in Chateau Meiland: Martien niet blij met Erica (video)

Martien is niet tevreden met hoe Erica met zijn instructies omgaat en laat dat meer dan duidelijk weten: "Waar zijn mijn planken? Ik heb jou een app gestuurd!"

'Ik ga zelf wel'
Hij briest verder: "Nou, weer geen inrichting van mijn keuken. Daar ging je voor. Ik ga er zelf wel heen, jeetje mina. Het is niet te geloven." Bekijk het fragment van Chateau Meiland van maandagavond hieronder.

Maandag in <em>Chateau Meiland</em>: Martien niet blij met Erica (video) Martien is niet tevreden met hoe Erica met zijn instructies omgaat en laat dat meer dan duidelijk weten: "Waar zijn mijn planken? Ik heb jou een app gestuurd!" 'Ik ga zelf wel'Hij briest verder: "Nou, weer geen inrichting van mijn keuken. Daar ging je voor. Ik ga er zelf wel heen, jeetje mina. Het is niet te geloven." Bekijk het fragment van Chateau Meiland van maandagavond hieronder. Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Heb je Chateau Meiland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Chateau Meiland gemist? Martien besteld Chinees op hilarische manier (video) Bekijk deze video »

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Heb je Chateau Meiland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Chateau Meiland: Martien niet blij met Erica (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen