Mol Jeroen Kijk in de Vegte onthult zijn tactiek: "Ik wilde echt stunts uithalen"

Mol Jeroen Kijk in de Vegte onthult zijn tactiek: "Ik wilde echt stunts uithalen"

Het hoge woord is eruit: zaterdag (24 oktober) onthulde radio-dj Jeroen Kijk in de Vegte dat hij de Mol van het jubileumseizoen van Wie is de Mol? is. In een exclusief interview vertelt Kijk in de Vegte over het avontuur en zijn tactiek: "Ik wilde echt stunts uithalen."

Mol <em>Jeroen Kijk in de Vegte</em> onthult zijn tactiek: &quot;Ik wilde echt stunts uithalen&quot; Het hoge woord is eruit: zaterdag (24 oktober) onthulde radio-dj Jeroen Kijk in de Vegte dat hij de Mol van het jubileumseizoen van Wie is de Mol? is. In een exclusief interview vertelt Kijk in de Vegte over het avontuur en zijn tactiek: "Ik wilde echt stunts uithalen." Gevaarlijke actiesDaarbij doelde Kijk in de Vegte vooral op enkele gevaarlijke acties, zoals het weggrissen van een groene vrijstelling - achter de rug van de kandidaten om. Daarbij werd hij bijna betrapt door Nikkie de Jager: zij zag de schim van Kijk in de Vegte. Hij vertelt dat hij op dat moment niet wist wat ze had gezien: "We hebben er niet over gesproken." Bekijk het interview met Jeroen Kijk in de Vegte hierboven. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Exclusief interview van de Mol voorafgaand aan de finale (video) Bekijk deze video » Zien: Deze acties vanJeroen Kijk in de Vegte zag je niet in Wie is de Mol? (video) Bekijk deze video »
Wie is de Mol? :
Mol Jeroen Kijk in de Vegte onthult zijn tactiek: "Ik wilde echt stunts uithalen"

Gevaarlijke acties
Daarbij doelde Kijk in de Vegte vooral op enkele gevaarlijke acties, zoals het weggrissen van een groene vrijstelling - achter de rug van de kandidaten om. Daarbij werd hij bijna betrapt door Nikkie de Jager: zij zag de schim van Kijk in de Vegte. Hij vertelt dat hij op dat moment niet wist wat ze had gezien: "We hebben er niet over gesproken."

Bekijk het interview met Jeroen Kijk in de Vegte hierboven. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Mol Jeroen Kijk in de Vegte onthult zijn tactiek: "Ik wilde echt stunts uithalen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier