Zien: Ernst Kuipers verwacht nog flinke stijging van coronapatiënten in ziekenhuis

Zien: Ernst Kuipers verwacht nog flinke stijging van coronapatiënten in ziekenhuis

Nederland heeft de tweede golf van het coronavirus nog allerminst onder controle. Ernst Kuipers, van het Landelijk Netwerk Acute Zorg, sprak daarom opnieuw de verzamelde media toe over de situatie in de ziekenhuizen. Volgens hem bereiken we nog voor het einde van de maand het aantal van 2500 coronapatiënten in de ziekenhuizen, en Kuipers verwacht dat de stijging daarna nog verder zal doorzetten.

Bekijk het fragment uit de persconferentie van Ernst Kuipers hieronder.

Zien: <em>Ernst Kuipers</em> verwacht nog flinke stijging van coronapatiënten in ziekenhuis Nederland heeft de tweede golf van het coronavirus nog allerminst onder controle. Ernst Kuipers, van het Landelijk Netwerk Acute Zorg, sprak daarom opnieuw de verzamelde media toe over de situatie in de ziekenhuizen. Volgens hem bereiken we nog voor het einde van de maand het aantal van 2500 coronapatiënten in de ziekenhuizen, en Kuipers verwacht dat de stijging daarna nog verder zal doorzetten. Bekijk het fragment uit de persconferentie van Ernst Kuipers hieronder. Bekijk ook Op1 gemist? Ernst Kuipers over een complete lockdown Bekijk deze video » Op1 gemist? Ernst Kuipers over jonge coronapatiënten Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Ernst Kuipers verwacht nog flinke stijging van coronapatiënten in ziekenhuis



Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Ernst Kuipers verwacht nog flinke stijging van coronapatiënten in ziekenhuis of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen